Ua faateteleina le taua o le tau o le EV a Saina ona e ave le faamuamua i sea maketi nai lo tupe mama, faatelevaveina le faaitiitia o tama taaalo laiti

O le tau fa'aitiitiga e tolu masina na va'aia ai tau o fa'ata'ita'iga e 50 i le tele o fa'ailoga ua pa'u i le averesi o le 10 pasene.
Na taʻua e Goldman Sachs i se lipoti i le vaiaso talu ai e mafai ona faʻaletonu le tupe maua a le pisinisi tau taavale i lenei tausaga

aaa ata

O se taua tau manu'a i totonu o le vaega o taavale a Saina ua sauni e faateteleina a'o faʻamalosia e le au fai taavale eletise (EV) le latou ofo mo se vaega tele atu o maketi taʻavale tele i le lalolagi, e tusa ai ma sui auai i le Auto China Show i Beijing.
O le paʻu o tau e mafai ona faʻatupu ai le tele o gau ma faʻamalosia ai se galu o tapunia, faʻatupuina se faʻalapotopotoga lautele faʻapitoa e naʻo i latou e iai le gaosiga o oloa ma taga loloto o le a mafai ona ola, na latou fai mai ai.
"O se faiga e le mafai ona toe faʻafoʻisia o taavale eletise o le a suia atoa ai taavale penisini," o le tala lea a Lu Tian, ​​ulu o faʻatau mo le BYD's Dynasty series, i le au tusitala i le Aso Tofi.O le BYD, le kamupani sili ona tele o le EV i le lalolagi, o loʻo faʻamoemoe e toe faʻamalamalamaina nisi o vaega e ofoina atu oloa sili ona lelei ma tau sili ona lelei e faatosina mai ai tagata Saina, faʻaopoopo Lu.
E leʻi taʻua e Lu pe o le a faʻailogaina e le BYD le tau o ana eletise mama ma le plug-in hybrid i se isi mea, ina ua uma ona amataina e le kamupani se tau faʻaitiitiga ia Fepuari e ala i le tipiina o le tau i le va o le 5 ma le 20 pasene e faatosina ai tagata faʻatau mai taavale penisini.

b-ata

O le tau fa'aitiitiga tolu masina talu mai lena taimi na va'aia ai tau mo fa'ata'ita'iga e 50 i le tele o fa'ailoga ua pa'u i le averesi o le 10 pasene.
Na taʻua e Goldman Sachs i se lipoti i le vaiaso talu ai e mafai ona liliu le lelei o pisinisi tau taavale i lenei tausaga pe a faʻaititia e le BYD lona tau i le isi 10,300 yuan (US$1,422) i le taʻavale.
O se faʻaitiitiga o le 10,300 yuan e faʻatusalia ai le 7 pasene o le tau faʻatau a le BYD mo ana taʻavale, o le tala lea a Goldman.O le BYD e masani ona fausia faʻataʻitaʻiga tala o le tupe e tau mai le 100,000 yuan i le 200,000 yuan.
O Saina o le maketi EV pito sili ona tele i le lalolagi lea e faʻatau ai le tusa ma le 60 pasene o le aofaʻi o le lalolagi.Ae o loʻo feagai le pisinisi ma le faʻagesegese ona o le paʻu o le tamaoaiga ma le mumusu o tagata faʻatau e faʻaalu i mea tetele tiketi.
I le taimi nei, e na o ni nai tagata fai EV - e pei o le BYD ma le premium brand Li Auto - e maua tupe, ae o le tele o kamupani e leʻi faʻamavae.
"O le faʻalauteleina i fafo o loʻo avea ma fesoasoani e faʻafefe ai le paʻu o tupe mama i totonu o le atunuʻu," o le tala lea a Jacky Chen, o le ulu o le pisinisi faʻavaomalo a le kamupani Saina Jetour.Na ia faʻaopoopo mai o le tauvaga o tau i le va o tagata gaosi EV o le a salalau atu i maketi i fafo, aemaise lava i atunuu o loʻo faʻatupulaia pea le faʻatau.
O Cui Dongshu, le failautusi aoao o le China Passenger Car Association, fai mai ia Fepuari o le tele o tagata fai taavale i le atunuu e foliga mai o le a faaauau pea le ofoina atu o tau e taofi ai sea maketi.
Na taʻu atu e se pule faʻatau i le US carmaker General Motors' booth i le faʻaaliga taʻavale i le Post, o tau ma faʻasalalauga faʻalauiloa, nai lo le mamanu ma le lelei o taavale, o loʻo umia le ki i le manuia o se ituaiga i Saina ona o tagata faʻatau tupe e faʻamuamua fefaʻatauaʻiga pe a. mafaufau i le faatauina o taavale.
BYD, lea o loʻo lagolagoina e Warren Buffett's Berkshire Hathaway, na faʻamauina se faʻamaumauga o tupe mama o le 30 piliona yuan mo le 2023, o le 80.7 pasene le faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga.
O ana tupe mama e tua atu i le General Motors, lea na lipotia ai se tupe maua maualalo e US $ 15 piliona i le tausaga talu ai, o le 19.4 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.
Fai mai nisi o le tau fa'aitiitiga ua lata ina fa'ai'u.
Brian Gu, peresitene o Xpeng, o se tagata na faia le atamai EVs i Saina, fai mai o tau o le a tumau i se taimi lata mai ma o lena suiga o le a faʻamalosia lelei ai le atinaʻeina o le EV i se taimi umi.
"O le tauvaga moni lava na mafua ai le faʻalauteleina o le vaega o le EV ma faʻaosoina lona ulufale atu i Saina," o lana tala lea i le au tusitala i se faʻasalalauga i le Aso Tofi."Na faʻamalosia ai le toʻatele o tagata e faʻatau EV ma faʻavavevave ai le faʻaogaina o le ulu."


Taimi meli: Me-13-2024

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Maua fa'afouga imeli